Drugošolci smo se danes prebudili v prekrasno sončno jutro. Vsi nestrpni smo se zjutraj najprej oblekli, nato pa se lotili pospravljanja sob. Poskrbeli smo, da smo sobe pustili čiste in urejene. Z velikim veseljem smo pričakali prijatelje iz Srednje vasi, ki so se nam danes pridružili. Zelo veseli smo bili tudi obiska ravnateljice in pomočnice, ki sta nas obiskali že zjutraj.

Potem, ko smo se pozdravili, smo se razdelili v tri skupine. Reševalci iz GRS Bohinj so nam pripravili zanimive predstavitve njihovega dela in nam predstavili tudi njihove pripomočke za reševanje. Ugotovili smo, da so njihovi nahrbtniki zelo težki, na delo pa morajo biti vedno zelo dobro pripravljeni. Preizkusili smo se v vlečenju reševalnih sani in s pomočjo žolne poiskali skriti zaklad. 

Okoli poldneva smo pojedli še zadnje kosilo, nato pa se prijetno utrujeni odpravili v dolino. Komaj smo že čakali, da se stisnemo k domačim.

Doživeli smo res prijetno zimsko šolo v naravi, zdaj pa komaj čakamo, da vam povemo o vseh dogodivščinah, ki smo jih doživeli.

Učiteljice Mihela, Branka, Joži in Tjaša in učenci 2.A in 2.B

Dostopnost