V torek, 10. 5. 2022, je bilo na blejskem stadionu zelo živahno. Tam se je namreč odvijalo medobčinsko prvenstvo v Atletiki. Poleg naše šole so sodelovale tudi osnovne šole iz Gorij, Bleda, Lesc, Radovljice in Lipnice. Tekmovanja smo se tudi tokrat udeležili v velikem številu, saj atletika ni zaman poimenovana kot “kraljica športov”, kjer se lahko vsak dobro odreže v kateri izmed disciplin.

Čestitamo seveda vsem učencem in učenkam za njihove nastope. Prav vsi so dali vse od sebe. Posebej pa velja omeniti naše medaljiste:

1. mesto: Neža Korošec (suvanje krogle)
2. mesto: Anže Habe (met žvižgača), Mark Kerlec (60m), Žiga Žmitek (suvanje krogle), Tia Šilc (suvanje krogle), Alina Svoljšak (skok v višino)
3. mesto: Julija Kokošinek (skok v višino), Eneja Svoljšak (300m), Uršula Dobravec (skok v daljino), Larisa Jeklar (skok v višino), Iza Klešnik (skok v daljino), Mark Kerlec, Vasja Rabič, Sven Bernjak, Marcel Štors (vsi štafeta 4x100m).
 
Na gorenjsko prvenstvo, ki bo že v ponedeljek na mestnem stadionu v Kranju, se je uvrstilo kar 23 naših učencev in učenk. Verjamemo, da bodo tam svoje dosežke še izboljšali. Želimo jim veliko uspeha!

Dostopnost