V ponedeljek, 10. junija, so učenci 5. razredov na naši šoli opravili še zadnji, najpomembnejši del kolesarskega izpita – samostojno vožnjo v prometu. Letos nam vreme ni bilo naklonjeno, saj so nas že med vajami vožnje večkrat presenetile plohe. Tudi na dan izpitne vožnje smo se morali soočiti s podobnimi vremenskimi izzivi. Kljub temu so vsi učenci pokazali izjemno prilagodljivost in odločnost, ter suvereno odpeljali po cesti, kjer so se srečali z dejanskimi prometnimi situacijami. Z izkazano zbranostjo in veščinami so uspešno opravili kolesarski izpit.
Učenci 4. razredov so ob tej posebni priložnosti pripravili prisrčen kulturni program, ki je dodatno popestril podelitev kolesarskih izkaznic. S pesmijo in plesom so ustvarili pravo praznično vzdušje, kar je bilo lepo priznanje trudu in dosežkom starejših sošolcev. Hvala tudi policistu in redarjema, ki so poskrbeli, da je bila vožnja v prometu varna.
Vsem petošolcem iskrene čestitke za opravljen kolesarski izpit! Želimo vam veliko varnih in srečnih kilometrov na kolesu.

Monika Zupanc

Dostopnost