Novice Osnovne šole dr. Janeza Mencingerja Bohinjska Bistrica

Risa Zois in Aida ter petošolci na Jelovici

V petek so petošolci imeli zelo poseben naravoslovni dan-poleg zanimivih delavnic so si na Jelovici ogledali risa Zoisa in Aido. Prišla sta iz Romunija. Ker so risi zelo plašne divje živali, so se učenci razdelili v manjše skupine in si ju v tišini ogledovali. več…

IZJEMEN USPEH JURETA ZAKRAJŠKA

Jure Zakrajšek, učenec 7. a razreda, je na državnem tekmovanju  iz računalništva in informatike dosegel izjemen uspeh. S svojim video posnetkom je, v kategoriji izobraževalni video posnetki, osvojil 2. mesto in s tem srebrno priznanje.  Učencu za uspeh iskreno čestitamo in vas vabimo k ogledu njegove animacije.

Športni dan na daljavo

V petek, 9. 4. 2021, smo imeli prav posebni športni dan. Učenci, učitelji in tudi vi, spoštovani starši, smo tekli v solidarnosti do drugih in sicer na Teku podnebne solidarnosti. Skupaj smo pretekli vsaj 471km in s tem dodali naš kamenček v skupni mozaik tega vse slovenskega projekta.
več…

Izbirni predmeti v šolskem letu 2021/2022

Spoštovani učenci in starši,

poleg obveznih predmetov osnovna šola izvaja pouk obveznih izbirnih predmetov za učence 7., 8. in 9. razreda in pouk neobveznih izbirnih predmetov za učence 1. in za učence od 4. do 9. razreda.

več…

Arhiv

Dostopnost